Ibland säger en bild så mycket mer..

img_5539 (MMS)

Ibland säger en bild så mycket mer..


Nytt kapitel - nya utmaningar - nya vanor

Eftersom att detta är början på mitt nya kapitel i livet är det dags för nya utmaningar och nya vanor.
Vi börjar det med nåt jag aldrig gjort förut, titta på lets dance.
Anledningen till att jag gör det denna gången heter Anders Timell, han är inte klok nånstans och jag kommer kolla så länge han är med. Hoppas jag.
Nu ska jag leva i nuet och ta vara på att jag är ensam och har egen tid. I alla fall försöka.
Trevlig fredagskväll!


Ljusmys på jobbet, detta för symbolera ett...

img_6896 (MMS)

Ljusmys på jobbet, detta för symbolera ett nytt kapitel i mitt liv. Snart ska jag iväg och prata med någon. Ska bli skönt tycker jag. Plånboken not so much! Tur det finns en snäll mamma. :) snart kommer mina nya sommardäck också.  Blir till att panta lite burkar eller nåt ;)


Ett otroligt ärligt inlägg!

img_3857 (MMS)

Detta är sista kortet, på en mycket bra period. Kortet är taget i förra veckan. Mycket har hänt sen dess, mest inom mig. Nu ska jag ge mig tid att reda ut de trasiga delarna i mitt liv och läka. Det kommer bli mycket tid till Alva, underbar mys-tid och kvalitetstid. Något jag ser framemot otroligt mycket. Även om tårarna idag ständigt rinner nerför mina kinder, så måste jag inse att detta var nödvändigt. Kanske, om man har tur, får man en chans att börja om. Det finns en enorm saknad, ett stort hål i mig just nu. Ska försöka fylla det med annat. Men de där planerna som var, de blir jag ständigt påmind om och det gör ont, riktigt ont. Jag ska inte gräva ner mig, även om det idag är det jag helst av allt vill. Jag ska ta en stund i taget och vet att jag snart rest mig starkare ur detta. Facebook har jag lagt ner helt för tillfället. Bloggen har ju haltat under en längre tid, så vi får se vad som händer. Antingen fortsätter den halta eller så har jag mer energi till den. Men mina riktiga vänner vet var jag finns. På återseende, idag, imorron eller om nån vecka. Det vet jag inte än.


Klonad?

img_6147 (MMS)

Tydligen så är hon väldigt lik mig som liten, en liten klon har jag även fått höra.  Tisdagen bjöd på en hel del mysiga stunder och detta var en av dem.


Äkta kärlek

img_2714 (MMS)

Imorse Mamman: Gomorron, får jag en kram? Dottern: jag tycker om dig lilla vän! Och ger mamman en stor kram. Igår  Mamman lyfter in dottern i bilen och säger: nu åker vi och köper påskris. Dottern: det är tur du har mig mamma! Om det inte är kärlek så vet jag inte vad. Har varit lite tumult senaste dagarna. Önskar verkligen att det inte var så och hoppas att det snart reder ut sig! Men det löser sig, sa han som sket i vasken. Annars händer det väl inte så där överdrivet mycket i mitt liv just nu.  Jobbar på och trivs väldigt bra på jobbet. Det är för det mesta roligt.  Snygga skor finns det också så jag skulle kunna bli utfattig.  Väntar nu på att de senaste ska trilla in för försäljning och inte bara provkollektion. Igår hade jag en mysig eftermiddag med Alva. Stor skillnad på både min ork och hennes när jag hämtar henne 16.00 istället för 17.30 Mer tålamod ska jag utrusta mig med nu, så kommer det bli bra det med. Vi börjar hitta våra rutiner, att det är ljusare och varmare ute gör det hela mycket lättare också.  Många barn finns det på våran gata och hon trivs med att leka tillsammans med dem, de gånger vi hinner på eftermiddagen. Vissa dagar väljer hon själv att bara hon och jag ska vara på balkongen istället.


Pirattält

Alva har fått ett tält av sin pappa med pirater, det var tur det då hon är så inne i en piratperiod. Så vi har legat där inne båda två och myst idag, ja så mysigt det nu kan vara att ligga dubbelvikt på stenhårt underlag.


Tur det finns nåt att roa sig med när man ...

img_7008 (MMS)

Tur det finns nåt att roa sig med när man är många timmar på akuten. Sista läkaren vi träffade var helt underbar! Tänk att det fortfarande finns såna. Tog sig tid, busade, lekte och gjorde en gubbe till henne som hon fick ta med sig hem.  Skillnad mot de två som blåhöll henne i 15-20 minuter. Hoppas vi "får" honom igen, om vi skulle behöva åka dit nån mer gång. Så nu ska hon utredas ordentligt. Men tack vare Marlene är vi ganska säkra på att läkarens misstankar är väldigt nära sanningen.  Men nu är det helg så nu ska vi bara ta det lugnt och mysa.


Slurp! Ibland är det fest en söndag. :)

img_4384 (MMS)

Slurp! Ibland är det fest en söndag. :)


Frostbrunnsdalen

Idag var pappan på besök.
Vi stratade tidigt och gick hemifrån redan vid nio på morgonen.
Målet var slottet, eller St. Tuna kyrka, som byggnaden annars är känd som.
Först halkade vi en tur ner i frostbrunnsdalen. Halkade är precis rätta orden då det större delen var glansis som vi fick glida runt på. Nästan skridskor och nästan rutschkana sa lilltjejen medan vi tog oss fram.
Efter att ha sett det mesta frostbrunnsdalen har att erbjuda, fiske inräknat ;), tog vi oss upp för en lååång isbacke och över till slottet. Vi tände ljus och gick sedan runt och tittade. Som vanligt tyckte dottern att besöket var övet för snabbt. Förra gången var vi där var vi nog där i 30 minuter men hon ville ändå vara kvar längre.
När vi gick därifrån stötte vi ihop med prästen Mattias Rådbo (tror jag han heter), det var han som veg oss på bröllopet. Han hade nu bytt ut sin lilla sportbil mot en volvo-familjebil. Han mindes oss från 2008, men så var vi ett av hans första brudpar, då han bara varit färdigbakad präst i några veckor på den tiden.
Efter besöket på slottet, så gick vi bort till coop och åt mat på restaurangen. Men fy tusan va äckligt det var! bland det värsta jag ätit och vi blev alla illamående efteråt och jag är fortfarande. Sedan fick dottern lördagsgodis och vi vände kosan hemåt och prinsessan somnade i vagnen. Så hon lyftes över i bilen och fadern skjutsades till kupolen får att dra vidare på nya äventyr.
Jag och dottern åkte hem och sen dess har vi haft riktig slödag. Hon är nu inne på sin tredje vända (på rad) på Nalle Puh-filmen hon fick av pappan i present. Hon är fortfarande trött och slut efter att ha varit sjuk och äter väldigt väldigt dåligt. En köttbulle igår, en korv idag, mer än så är det inte. Men nu dricker hon ordentligt allafall. Våran prommenad tog ca 3½ timme men då var vi ca 40 minuter på coop.
Nu ska jag bjuda på lite bilder från när vi var på förra helgen och från frostbrunnsdalen.


Alva och morfar, mormorns arm som syns..Åka skridskor på sjön.Fikapaus.Morfar, Alva och mormorAlvaVäntar på korvgrillningÅka rutschkana.Åker pulka på sista snönMin senaste tatuering, Alva har målat den. Hennes första huvudfoting. Augusti-11Pappan, Alva och Leo.Alva och pappan syns i skuggan.Halt var det.Frostbrunnsdalen eller Frösbrunnsdalen. Frö är också känd som guden Frej, alltså hans ställe :PAlva fiskar med pappan.Fint var det.RSS 2.0