Så fint det är

img_8068 (MMS)

Så fint det är


Äntligen fick min tjej testa fiskelyckan! ...

img_4770 (MMS)

Äntligen fick min tjej testa fiskelyckan! Inget napp men hon var ändå nöjd. Ha en bra sista april.


Sjukling

Nu har lilla hjärtat varit sjuk en vecka. Inatt kräktes hon ner halva sängen och hade nästan 40 graders feber. Fast så skönt det kommer nu och så kanske hon slipper bli det när vi åker. 2 veckor kvar bara!
Vi bar ute och ro en promenad här om dagen i hopp om att hon skulle bli lite piggare. Vi gick till kyrkan med blommor.
Här kommer lite bilder från den promenaden samt en på min soffa. :)


Äkta kärlek!

Imorse
Mamman: Gomorron, får jag en kram?
Dottern: jag tycker om dig lilla vän! Och ger mamman en stor kram.

Igår
Mamman lyfter in dottern i bilen och säger: nu åker vi och köper påskris.
Dottern: det är tur du har mig mamma!

Om det inte är kärlek så vet jag inte vad.

Har varit lite tumult senaste dagarna. Önskar verkligen att det inte var så och hoppas att det snart reder ut sig!
Men det löser sig, sa han som sket i vasken.

Annars händer det väl inte så där överdrivet mycket i mitt liv just nu.
Jobbar på och trivs väldigt bra på jobbet. Det är för det mesta roligt.
Snygga skor finns det också så jag skulle kunna bli utfattig.
Väntar nu på att de senaste ska trilla in för försäljning och inte bara provkollektion.

Igår hade jag en mysig eftermiddag med Alva. Stor skillnad på både min ork och hennes när jag hämtar henne 16.00 istället för 17.30
Mer tålamod ska jag utrusta mig med nu, så kommer det bli bra det med. Vi börjar hitta våra rutiner, att det är ljusare och varmare ute gör det hela mycket lättare också.
Många barn finns det på våran gata och hon trivs med att leka tillsammans med dem, de gånger vi hinner på eftermiddagen. Vissa dagar väljer hon själv att bara hon och jag ska vara på balkongen istället.
Bjuder på några bilder från gårdagen.
På sista bilden är det Alva som har fotat mig. :) jag fick slänga mig åt sidan för att hamna i bild :p
Jaja man får inte vara så knusslig.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1156022/images/2012/pic_196001019.jpg" class="image">


Sånt där typiskt aprilväder..

img_4439 (MMS)

Sånt där typiskt aprilväder..


På picknick i frostbrunnsdalen :)

img_7506 (MMS)

På picknick i frostbrunnsdalen :)


Påskmiddag hos föräldrarna. Som vanligt bä...

img_8890 (MMS)

Påskmiddag hos föräldrarna. Som vanligt bär alkohol kommer i kroppen diskuteras politik väldigt väldigt flitigt. Skönt att det är nåt område som är sig likt :)


Ursäkta röran, vi bygger om

img_1058 (MMS)

Här är världens finaste påskkärring.  Varning för att detta inlägg inte har sammanhang alls. Skrev ett långt med sammanhang men det försvann, så nu tar jag de gobitar jag minns och bara skriver när de ploppar upp. Jag har stått på ruinens brant, jag har krälat i stoftet. Fattar inte hur vissa människor kan bete sig. Det är pinsamt. Att man kan ha ett så vidrigt beteende är för mig ofattbart.  Men jag har klättrat å vad jag har klättrat! Så fort att jag ibland tror att jag kommer att falla ner en bit. Men jag ska kämpa, jag ska hålla balansen. Jag kommer inte låta en endaste tår rulla ner för min kind mer.  I'm not that fragile I'm not gonna break I'm not gonna need not gonna need  Not gonna need you if I fall So why am I crying I'm not gonna miss not gonna miss  Not gonna miss you not at all  en låt som väldigt lätt far genom mina tankar.  Jag är så glad för alla fina som finns i min närhet. Mina vänner, de jag vetat länge som står mig nära, men även sånna som jag inte förväntat mig skulle vara där. Det är sjukt vad fina människor jag har i mitt liv, lyckligt lottad. Jag mår så bra just nu, in your face, är nåt jag haft på hjärnan senaste dagarna. Vet inte vem det var som sa det, men så är det. Jag tror att jag börjar bli kär i livet, en underbar dotter, fin lägenhet. Ett jobb som jag trivs med, en chef och arbetskamrater som är kanon, toppen på näringskedjan brukar jag höra. Vänner, å underbara vänner. Familjen, som ställer upp så otroligt mycket!  Du vet mycket väl vad du gjort Den där blicken är gammal nu Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill Så hälsa ditt hjärta att allt är slut Jag kastar ut det sista av dig från mitt liv Jag kunde dö för dig, men nu är du död för mig!  Nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar. Vill tacka för tiden vi haft, men fuck allt du sagt, att du vart i min famn varje natt gör mig kall Den brinnande bilden av oss håller mig varm. Mycket här hänt, min livsbild har ändrats Men jag ser att jag klarar det här, åh, jag blir så stark. Det finns så små gester, men så enormt hjälpsamma för mig, ett ord här en hand där, de leder mig på rätt väg.  Det blir bra, det är soluppgång nu och den är vacker! Jag knoppar, snart slår det ut i blom!  Nu ska jag lyssna på en annan av mina favoritlåtar, baby doll. Men nog med låtcitat idag. Ursäkta röran, vi bygger om. ;)


Kartonger

img_7560 (MMS)

Här är en del av kartongerna som jag bar in själv idag. Står nästan lika många bakom mig. Jobbade 08-21 idag, så vi hjälptes åt att packa upp, de flesta av lådorna, chefen och jag.  Ett riktigt bra sätt när man inte mår så bra är att jobba mycket. Ett annat är att (om man inte kan umgås, så) prata med sina underbart fina vänner. Även sånna man inte trodde att man hade står där plötsligt. Ibland, eller väldigt ofta, är jag riktigt lyckligt lottad. Jag börjar må bättre igen. Skulle bara krascha där nere på botten för att vända. Trots all katastrof som är just nu, mår jag ändå mycket bättre nu än på länge.  Skulle bara sålla bort all skit som var. Men nu blir det lite film på datorn och sedan sova. Upp klockan 06.00 igen.


Bvc.

img_7635 (MMS)

I väntrummet på Bvc. Det är mycket nu. Men det är nu det händer, det är nu det vänder!


Borlänge sjukhus.

img_1137 (MMS)

I väntrummet på Borlänge sjukhus. Vi är på utredning just nu. Har varit här en timme och nu blir det snart pricktest.


Soffprovning.

img_8619 (MMS)

Soffprovning. Detta var när vi var på soffjakt, beställde soffan som provad på bilden. En, i min mening, sjukt bra dag. Väntar nu på att soffan kommer. Idag har jag en sån där riktigt olustig känsla i kroppen. En som inte går att skaka av sig. Känns riktigt riktigt skit. Vet inte vad jag ska göra med det.  Att jag inte mår så bra visar sig tydligt, har rasat över 4 kg i vikt sen i måndags.  Igår var en klyschornas dag och jag tror att varenda liten låt jag hörde igår (de gånger jag satt i bilen) stämde in eller hade ett budskap.  Sakta men säkert kravlar jag mig uppåt, det gör fortfarande sjukligt ont, men tårarna rinner inte konstant. Jag ska bara inse att hur gärna jag än ville, så kommer det aldrig att bli så.


Skruvat

Igår skulle jag skruva fast cykelstolen på cykeln, som jag köpt på coop. 3 gånger fick jag åka dit och byta för det var grejer som saknades. Slutade med att jag fick den dyra stolen till det billiga priset (då de inte hade tillräckligt med delar till den andra). Sen stod jag i kylan kylan och blåsten och skruvade stolen samtidigt som jag kollade Alva och underhöll henne. Inte en helt lätt uppgift då man dessutom helst behövde 4 händer. Så när moster Mia och Kaffe (Affe) kom bad jag honom om hjälp då jag tyckte att mitt försök inte var bra. För det kändes så rappligt. Men våra gemensamma ansträngningar gav samma resultat. Så idag ska pappa titta på det, när de kommer hem från sin husbilstur.
Jag säger inte att jag inte klarar det själv.
Jag säger bara att det underlättar om man är två.


RSS 2.0