Den översta annonsen på Google är min! Pre...

img_0335 (MMS)

Den översta annonsen på Google är min! Preggofant.se Inte för inte som man blir lite småstolt. Äntligen är det verkligt. Mitt företag är igångsparkat!!


www.preggofant.se

Nu har jag äntligen kommit så långt med projektet att vi under kvällen har öppnat butiken! Kika in på www.preggofant.se för fina öppningserbjudanden! Hoppas du hittar nåt.

Man ska inte ropa hej..

men just nu har jag lyckats få upp två inlägg. Sen vi kom hem har Alva fått en ny säng. Lite annat smått och gott som har hänt. Till veckan blir det läkarbesök igen. Mer prover så får vi se vad de säger..
Hoppas på att projektet rullar igång i veckan.
Kommer under morgondagen boka nästa resa. Lutar åt ett hotell som heter utopia world Eller, rättare sagt, första veckan. Svindyrt hotell. Ruskigt fint. 17 km norr om alanya, ute på landet, med havsutsikt. Men ojoj vilken lyx! Andra veckan kommer mina föräldrar. Då kommer vi också att byta hotell till ett som kostar mindre än 25% av vad första veckan. Jaja, man lever bara en gång som man minns ;) fast frågan är om mm bara tar det billiga hotellet, så inns möjligheten för en till 2 veckors resa med all inklusive till hösten. Fast pengar får man ju alltid nya varje månad.


Alanya!

Igår for vi och idag har vi haft den toppenbra! Lite upp och ner med resan, dålig tryckutjämning och trötta barn. Men det gick ändå bra. Så idag slappade vi, släckte lampan halv fyra igår och var vakna vid halv nio. Bara jag som inte sovit middag idag. Hörs!

Detta skrev jag alltså i Turkiet i appen. Men då den funkar som den vill, snarare inte alls på sistone, så har det inte kommit upp. Har nu bytt till en kvällsbilf från vår balkong. Har nu varit hemma snart en vecka bara. Det verkar inte gå att använda appen här heller.


Inget inlägg har visst dykt upp.. Här komm...

img_2220 (MMS)

Inget inlägg har visst dykt upp.. Här kommer då åter en bild från vår balkong. Blogg.se  appen, suger stenhårt!


RSS 2.0