Här var jag idag. Laddade med mcd-lunch oc...

img_4152 (MMS)

Här var jag idag. Laddade med mcd-lunch och wienersemla hemma, tog sedan lite godis strax innan. Behövde bli lite pigg, risken hade ju funnits att jag trillade ihop och somnade under passet. Men vänta här nu.. Det låter ju nästan som att JAG skulle ha utfört ett pass här. Det behöver ni inte oroa er för. Jag har alltså INTE tränat. Jag har bara tittat på, nog så ansträngande ;)


Samma blomma men i annan vinkel, här ser d...

img_8162 (MMS)

Samma blomma men i annan vinkel, här ser det ut att vara ännumer synd om den. Vi klargjorde för chefen (för 3 år sen) att ingen av oss ville ansvara för blommorna. Vi skulle ta död på dem en efter en. Chefen propsade på levande växter och vi har hållit vårt löfte ;)


Hittade denna väldigt lessna planta på mit...

img_0556 (MMS)

Hittade denna väldigt lessna planta på mitt jobb. Kanske dags för förnyelse?


Ligger. Jag ligger! Med min nya kärlek. I ...

Ligger. Jag ligger! Med min nya kärlek. I min säng såklart! :) klockan är 21.23. Nice. Slog mig precis att jag måste åka pendel till jobbet imorron.. Tidigt. Lär kolla när den går.. Nattis.


Maten är färdig. Nu väntar jag bara på fam...

Maten är färdig. Nu väntar jag bara på familjen. Maken åkte för att köpa lite öl och cider till maten. Alva skulle för ovanlighetens skull följs med honom. Lite övertalande och lockande med att hon skulle få gå ut, men ändock. :) imorron jobbar jag. Sen på kvällen kommer mormor och morfar. De ska vara barnvakt och vi ska gå ut och käka! Vilken lyx!! Egentliga anledningen till att de kommer är för att hämta madrassen. Den ska brorsan ha. Slängde ut stomme. På blocket och var av med den på en timme. Gött. (nu har det blivit pausande med annat emellan.. Ätit har vi gjort, dotter och maken sover. Freeeedaaag!)


Här är vår nya säng. Nästan så stor att de...

img_9702 (MMS)

Här är vår nya säng. Nästan så stor att den inte får plats på bilden. På kudden står det världens bästa mamma, som jag köpt till mig själv. Vem skulle annars göra det? ;) Alva var så uppspelt vid läggning att hon absolut skulle klättra upp i vår nya säng och sova där. Så det fick hon. I alla fall vad hon trodde. Bar in henne till hennes säng så fort hon somnat. Bara den lilla stunden tackade ryggen sin hjälte, dvs mig!


Ca 40 graders skillnad på inne och ute. Äc...

img_8393 (MMS)

Ca 40 graders skillnad på inne och ute. Äckligt kallt ute.. Vi ska bege oss ut alldelens strax. Jag och dottern. Först återbesök hos läkaren och sedan till verkstan lämna bilen och GÅ hem idag igen. Gjorde det i kylan igår med. Sen GÅ TILLBAKA och hämta en kall bil.. :s


Idag har vi äntligen fått tid för operatio...

Idag har vi äntligen fått tid för operation! Men hon är säkert sjuk då så det blir annan dag. Håll tummarna.


Världens bästa mamma och pappa!

Mina föräldrar är helt enkelt världens bästa.
Lämnade in bilen på lagning idag och då hittade de nåt, som besiktningsnissan missat.
Men som gör att man helst inte ska köra en meter med den.
Så det behöver åtgärdas. Suck, hann jag tänka. Blir säkert dyrt.
För man var tvungen att byta alla fyra hjulen.
Fattade inte alls vad de ville göra med bilen och ringde min far för att fråga vad det var och om det verkligen var nödvändigt.
Det var det ju såklart.
Pappa beställde delar och betalar dem :D
Här är en bild från föräldrarnas 50-års fest. (som vi inte var med på, då dottern var några veckor bara..)
Tusen tack till mina underbara föräldrar!

Matar änder

Här kommer det utlovade klippet på Alva när hon matar änder.
De var en aningens närgånga så tillsist lackade hon och klippte till dem :P
Ett litet försök till det syns på denna videon.
Äntligen har jag lyckats få in det.
Inte lätt att hänga med när de gör om ;)

Mammas lilla sjukling ligger och tittar på...

img_8843 (MMS)

Mammas lilla sjukling ligger och tittar på tv. Snart ska vi gå och hämta ur ytterligare en pencillinkur. Om läkaren lyssnat på vad jag sa igår, så hade vi sluppit köpa en igår och ytterligare en idag. Men han skulle envisas med kåvepenin och jag talade om för honom att det inte gick att få i Alva.  Kräkas kräkas grät hon igår och inte många droppar fick hon i sig. Om ens någon. 40.2 visade termometern på. Hon hat varit feberfri i ca en vecka. Förra feberperioden var 9-10 dagar. Suck.


Som ni alla vet har det ju varit alla hjär...

img_1930 (MMS)

Som ni alla vet har det ju varit alla hjärtans dag.  Trodde inte vi skulle fira något speciellt i år. Köpte denna lilla ask med traditionella geléhjärtan till maken. Lagade även middag med hallon och björnbärspaj till efterrätt. Själv fick jag 3 fina röda rosor med grönt samt ett presentkort på 500:- och Alva fick en Bukowski-nalle. (vi hade tidigare under dagen bestämt att inte köpa till henne i år.) Jag blev riktigt överraskad allafall. :D


Fick den här bilden av pappa! Det är inte ...

img_0223 (MMS)

Fick den här bilden av pappa! Det är inte alla som har en älv uppkallad efter sig!! ;)


Den här fina skålen fick dottern av mormor...

img_6103 (MMS)

Den här fina skålen fick dottern av mormor och morfar sist de var här. Ska ju synas vems det är :D


Förra fredagen, första feberfria på länge ...

img_5956 (MMS)

Förra fredagen, första feberfria på länge tog dottern en sväng ute med mormor och morfar. Själv var man på jobbet.. :s


Här är en grej som hon börjat med.. Går in...

img_4740 (MMS)

Här är en grej som hon börjat med.. Går in till sin säng och hämtar täcke och kudde, sen ska hon ligga och mysa. Antingen på golvet eller så klättrar hon upp i soffan.


Alva åker kana. Morfens påhitt

img_1479 (MMS)

Alva åker kana. Morfens påhitt


Alva matar änder. Har en jättehärlig film ...

img_8013 (MMS)

Alva matar änder. Har en jättehärlig film på det som jag tänkt slänga upp så småningom.. Sitter nu på jobbet med sprängande huvudvärk. Långpromenad väntar.


Alva och mormor är ute på vinterpromenad. ...

img_1771 (MMS)

Alva och mormor är ute på vinterpromenad. Självklart ska handväskan vara med. :)


Jag och pappa var på ok, under bilen, och ...

img_4906 (MMS)

Jag och pappa var på ok, under bilen, och skulle försöka laga den. Tyvärr gick det inte så bra.. Nu blir det verkstad för den istället.


Mammas lilla hjälpreda! Hon är så duktig f...

img_2840 (MMS)

Mammas lilla hjälpreda! Hon är så duktig fast hon är så sjuk. Min lilla plutta.


Idag var det läkaren, igen. Vi vet hur man...

Idag var det läkaren, igen. Vi vet hur man roar sig kungligt.. Båda öronen röda, skulle höra av oss i slutet på veckan om ej feber gått ner. Hon har fortfarande nu på kvällen feber.. Hon fick pulmicort också, här var det inga snack om 4-5 gånger hon skulle få den diagnosen.. Läkarbesök samt att jaga hennes medicin tog hela ***** dan. Så det blev godis som en sen lunch vilket vägdes upp av en avokadosallad till tidig middag. :) När pappan kom hem blev dottern toglycklig. Hon ville busa såklart. Sprang lite här och de jagade varann, inte ens fem minuter men det räckte. Sen en hostattack och kaskadspya. Lilla älsklingen.. :( hoppas medicinerna hjälper och att hon blir av med febern så hon får leka med andra barn snart och att hon orkar busa! Saknar hennes kiknande skratt när hon blir jagad..


Barn blir färgade av vad de upplever.. Här...

img_2262 (MMS)

Barn blir färgade av vad de upplever.. Här får Leo också medicin. Ankan eller cin som hon säger och sedan visar hon hur man ska andas. Enligt sjuksköterskan som tog bort mina stygn idag så var alva frisk idag, för hon hade inte feber på två timmar, så då kunde man vänta 5 dar till. Eller så kunde vi gå ner och träffa läkaren imorron om vi tycker hon är jobbig. Ptja det är ju inte därför jag tar henne till läkaren när hon är sjuk.. Men visst det är nåt att ha i tankarna nät hon är en obstinat tonåring..  Då ska jag gå till läkaren och be om piller för min jobbiga unge.


Det konstiga är att febern gick ner på fre...

Det konstiga är att febern gick ner på fredag och var borta på lördag morron men på em kom den tillbaka och var värre..


Mammas lilla sjukling.. 39.2 resp 39.3 när...

img_9051 (MMS)

Mammas lilla sjukling.. 39.2 resp 39.3 när hon vaknade i natt. Direkt på morgonen "bara" 39.0 panodil igårkväll, inatt och på morgonen.. Feber har stigit sen igår.. Idag dag fem med feber och då skulle vi höra av oss till läkaren igen.. Vad kan de göra idag som de inte gjorde igår??


Gör fortfarande ruggigt ont..

img_5826 (MMS)

Gör fortfarande ruggigt ont..


Man ska inte stänga bildörren..

img_5606 (MMS)

Man ska inte stänga bildörren..


Idag hängde vi på Novas förskola :D eller ...

img_9442 (MMS)

Idag hängde vi på Novas förskola :D eller dagis som jag säger ;) sen följde hon och Helen med hit på fika och lek. Så här glad var Nov hela tiden.


Idag är det /ignore som gäller. Blir galen...

Idag är det /ignore som gäller. Blir galen annars. Tur att det är sol idag!!  Sen kbt. 


Dottern har en lite annorlunda sovstil. Fa...

img_2365 (MMS)

Dottern har en lite annorlunda sovstil. Fast det ligger i släkten, hon hat ärvt den av sina morbröder.


RSS 2.0