Mommo iiiita fyller år!

Närmar oss 40 var det ja.. kanske snarare 50... hade glömt att räkna ord som jag tex skrivit i inlägget innan. Sen verkligen rasar orden ur munnen på fröken E.
mammans namn, mormors namn, morfars är lite svårare och det har bla blivit momo tutt. mPs namn har blivit Ponti.
Äta och smaka är ord som hon börjat använda flitigt denna veckan.
Jag började misstänka att dottern inte var helt kry i lördags (kanske det var natten mellan fredag/lördag) eller åtminstone att nåt var på gång. Lördagen var hon väldigt pipig men dagen gick ändå bra. Hon sov middag i 3½ timme och då väckte jag ändå henne!!
Vi var på inflyttningsmiddag och fest på kvällen (hos Louise) och då skötte hon sig kanon. Var glad och pratig, busade och sprang runt. Tillsist var det så att om hon satt ner skulle hon somna. Men klantig somjag var så hade jag ju såklart glömt både tuttis och Leo, så maken fick komma och hämta så hon kunde få sova.
Prinsessan sov dåligt på natten och verkade ha ont söndagen var jobbig och jag misstänkte att hon hade ont i halsen, hon hade några dagar tidigare fått ordentlig hosta, samt så började hon dra i örat.
På kvällen fick hon hög feber. 39,0 efter ett kallt bad.
Hade betsämt mig på lördag fm att ringa vc om hostan inte hade gett med sig på söndag kväll. Så jag ringde vc på måndag morron. hon hade då 38 grader som morron temp. När vi fick träffa en läkare på måndag eftermiddag, bad jag dem kolla öronen och det visade sig att hon hade ordentlig öroninflammation IGEN, ny pencillinkur, och halsinfektion. Hon hostade så hon kräktes och fick bricanyl. På tisdagen spydde hon av pencillinen också.
Idag är det torsdag och vi tycker inte att hon verkar bra än, vilket hon borde ha blivit eftersom hon äter pencillin.
Så imorron blir det till att ringa vc igen.
Jag har under dessa dagar som jag varit hemma med sessan att jag ville börja med nåt jag varit sugen på länge. Vilket jag också har. Nu ska jag till att lära mig ordentligt, men roligt är det.
Första serien ut går till mamma i födelsedagspresent. Ni får se när det är klart. Mamma fyller år idag, så ett STORT GRATTIS på födelsedagen till henne!!

Idag har det varit föräldrarmöte på Alvas dagis. Jag har inte varit på något sånt tidigare men tyckte att detta var bra och givande. De saker som jag märkt har varit brister är jag inte ensom om, så det togs upp till diskussion (jag tog upp det i vår grupp, vår grupp tog upp det med alla) och det ska bli förbättring där. Så nu hoppas vi på det.
En bra sak som vi fick veta är att 11 dec (en lördag) är förskolan öppen, som plåster för deras planeringsdagar. Man får lämna dit barnen, som kommer ha julmys och pyssel medan man själv julhandlar :D Tycker det verkar kanon att slippa ha barnet/barnen med sig när man handlaar julklappar :D :D

Men nu ska jag ta och käka lite pacj och titta klart på CSI.

Ha de gött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0