Lördag 25 juli

I förrgårkväll duschade jag med mamma för andra gången, spännande!
Var tvungen att testa vad som händer när man vickar bak huvudet så det hamnade i strålen, lite chockad blev jag när hela ansiktet blev blött men annars var det skoj.
En hobby som jag numer utvecklat är att slicka på allt och inget, måste ju testa hur det smakar :)
Därför var jag ju helt enkelt tvungen att slicka på mamma när vi duschade och tänka sig det smakade inte riktigt likadant, det var nåt annat där också.
Sen blev jag attans så arg när pappa kom och hämtade mig för de tyckte att jag duschat färdigt. Men hallå!? Varför hade jag inget att säga till om i den frågan?!

På fredagen var det tänkt att vi skulle träffa mammas kompisar och deras bebisar, men de ställde in båda två. Den ena behövde packa och den andras bebis hade feber. Trist! Vi hade både mamma och jag, verkligen sett framemot att träffa dem.
Men istället åkte mamma och jag på shopping till kista.
Mamma skulle köpa ett par byxor men de var slut så istället fick jag två bodys, en tjock huvtröja med tiger på, en varmare dress (svensk sommar säger väl allt??) samt två pyjamasar. Den ena blå med gula kronar på och den andra gul med blåa kronor på. Helt underbara.
Så chattade´jag med webcam med mormor och morfar, de är i Ungern nu. Det var skojigt. Så testade jag att skriva lite mer på tangentbordet, fick fram en hel harang till morfar, men när mamma skulle få mig att skriva andra gången så tröttnade jag,

Idag har vi varit till ICA Maxi och handlat. Gissa vem som fick mest denna gången också?
Pappa såklart. *skratt*
Mina saker räknas ju inte.. Mat och blöjor, vad är det för nån shopping? *tihi*

Just nu är jag lite kinkig.. Magen som krånglar igen.. Men emellan det är jag en glad liten tös. :)

Just det, mamma och pappa har spelat på lotto denna lördagen med. Kan ju hålla tummarna för att de vinner pengar igen och inte som förra gången. Satte sprätt på hela förmögenheten och jag fick ingenting.

Just det, jag har ju börjat prata nu också.
Har väl varit lite små försök då och då, bla, en morron kl. 6 men det tyckte inte mamma var sån bra tid..
Men idag har det varit mera.
Pratade med kossan, grisen och fåret på mobilen. Talade om för dem; "gläää", "gjluu" och "njuuu". Ni får själva googla reda på vad det betyder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0