Torsdag 17 december och det är snöstorm ute.

Japp, vet att det kan vara det i december och nej det är kanske inte ovanligt. Men hallå! Det är stockholm-by vi talar om.

Igår var vi på tok och upptåg i Kista galleria, vi var där till de öppnade klockan tio och kom inte därifrån förrän vid tre, då pkte vi dessutom till ikea för mer äventyr :P
Alva hade det bra i vagnen, men var inte så trött utan satt mest och tittade på allt.
Sen när Helen skulle äta sin "andra" lunch (den första var oätbar), ville Alva sitta i mitt knä så hon fick vara med vid bordet. Efter en liten stund spydde hon ner både mig och sig själv..
Självklart hade jag glömt att ta med kläder till henne och det var ju svinkallt ute så jag fick köpa nytt. Hon kunde ju inte gå ut helt blöt och bli kall.
Fast mamma fick frysa men det gick nog bra iallafall.

Idag har Sandra, Hugo, Marlene och Miranda varit här på besök.
Som min pappa sa i telefonen nyss, det var ett helt barnkalas. Hihi det var det nästan. Det var iallafall jätteskojigt.
Lite bilder fick vi iallafall, dock inte med alla tre samtidigt men det får bli en annan gång.
Här kommer några av bilderna iallafall:

Hej på dig du! (Alva har sin nya munintrollet outfit på sig som införskaffades igår.)


Hugo testar om Alvas skallra smakar likadant som hans skallra.


Vänta lite nu, jag har inte testat färdigt.


Okej, fotografen, nu är jag redo!


Superfin bild på Marlene och Miranda.

Betsällde framkallning på lite kort som jag glömt att framkalla.. Hmms var nog en sådär 350 st tror jag.. hoppsan. Har nog framkallt ca 1000 bilder på Alva nu. Börjar kanske bli dags att sätta inte det i album.. Ska nog försöka ta med dem upp till dalarna, så kan jag pyssla med det om jag skulle få en stund över någon dag.

Dessutom kom jag på den briljanta idén att jag skulle skirva ut allting från bloggen, så att jag kan sätta ihop det till en bok åt Alva som hon kan få sen när hon blir större. Dessvärre råkade jag ta slut på all färg i skrivaren.. Så nu är vi utan. :S
Dock fick jag höra av Helen, som hört från säker källa att de är väldigt fula med de patroner som följer med.. De fyller dem bara till 1/3, va e det för stil?

Nej, nu ska jag försöka få tag på min farfar.. Han har inte svarat de senaste gångerna som jag ringt och jag har ju ett viktigt meddelande från Alva, hon vill ju att gammelfarfar ska komma upp till jul :D

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0