Luciamyset på ÖF

Japp i torsdags var vi då på luciamyset på öppna förskolan. Sandra och Hugo skulle också ha kommit dit, men blev sjuka så det blev inget för deras del.
Vi kom dit lite innan sångstunden skulle börja för man vill ju inte komma mitt i och så antog jag att Alva skulle komma på att hon ville ha mat när vi väl kommit dit. Vi sjöng och och sedan fikade vi. Det var supermysigt.
Nu bjuder jag på ett urplock av bilder från torsdagen:

Vi gör oss iordning hemma.


Tomteluvan på


Jag ska bara ha nappen också så är jag redo


Sixten, från våran mammagrupp, som gör flygplan.


De första som kom


Nu har det kommit några fler


Far och dotter


Luciamyset var populärt


Några fler :)


Tomtenissan Alva betraktar allt som händer


Åh, en kamera, bäst jag tittar på den :)


Fast pappa, egentligen vill jag gå ditåt!I onsdags fick jag ett mycket intressant samtal av en släkting. Hoppas verkligen på att jag snart får ett samtal av en annan person snart, som änd hör ihop med det första samtalet. Skulle vara spännande att se var det kan leda.
Vet att jag är lite kryptisk för vissa, men kan inte avslöja nåt än. Vi får se vad som händer. Återkommer till detta om det leder till nånting bra.

Igår var vi och simmade, var sista gången på steg ett. Var jättekul som vanligt och Alva skrattade mest hela tiden. Lite ledsen blev hon dock, men det var för att hon var så sjukligt trött. Men jag kan säga att vi har en dotter som har bra balans iallafall. Hon kan stå och balansera i handen väldigt länge.
Nu ska vi bara "hålla uppe" allt som hon lärt sig, tills det är dags för steg två, det börjar ju först v.5.

Ha det bra så länge.

XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0