Kallt i Kall(ska vara kursiverat)häll

Japp som ni ser har vi landat hemma i Stockholm igen.
Alva blev jätteglad för att hon fick åka vagn hela tiden på Landvetter. Bara det att hon kom till flygplatsen och visste vad som skulle hända gjorde att hon blev på ett strålande humör. Hon skrattade jättemycket när vi klev på planet och var så nöjd.
Hon försökte prata med allt och alla, hoppades på att de även denna resa skulle vara så sociala som på ner vägen.
Men vad besviken hon blev. På nervägen satt vi bredvid pratglada, femåriga Isac (som flög själv), på hemvägen hade han bytts ut mot två snobbiga affärsmän (såklart stockholmare) som vägrade prata med henne. Men hon försökte, hon pratade och tittade och pratade och flinade och flirtade. Men inte en reaktion. När de pratade med varandra och skrattade lite försökte hon bli med i samtalet och skrattade jättemycket sitt härliga gurglande skratt men inte ens en blick fick hon.
Så jag talade om för henne att tyvärr vissa är skittråkiga och vill inte prata med dig, alla är inte lika glada och sociala som dig.. Trist men så är det.
Så sista tio minutrarna tröttnade hon och det blev ju inte bättre av att vi var så tidiga att vi inte fick köra fram till gaten utan var tvugna att stå still och vänta i flera minnuter! men när vi började röra på oss var hon supernöjd igen. När vi kom hem slocknade hon i sin säng och sov nära på tre timmar, vaknade för lite välling (åt kanske 1/3 av flaskan), blöjbyte och på med pyjamasen sen somnade hon i sin säng igen. Sov till 3 på natten, vill ha lite mat. Sov till åtta, åt och fick ny blöja samt kläder. Ville sova mer och somnade om i sängen och sover än. (10.30)

Vi har haft det helt underbart i veckan som varit.
Idag står det på mitt schema att boka tid för cellprov och ringa tandläkaren för tidsbokning.
Hmm, tandläkaren tog helg igår torsdag och likaså min bm uppenbarligen som kommer tillbaka först på tisdag.

Jahaja..
Sätta upp julgardinerna idga då kanske?
Men nu har bebis vaknat..

Annars sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te i ett kallt och jämngrått kallhäll. Längtar tillbaka till soliga västkusten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0