Har gjort nåt förbjudet

Idag har jag ägnat mig åt nånting som är förbjudet!
Allafall idag och de närmaste dagarna och som maken påstod; "det är ju BARA sjunde december". Japp, men jag har försvarat mig med att om två veckor åker vi ju härifrån och vi kommer inte vara hemma under julen samt att när vi kommer hem igen är det ju försent.
Så, jag har satt upp julgranen och pyntat den. För Alva ska väl få ha en julgran i sitt eget hem hennes första jul! När vi kommer hem igen så är det ju dags att ta ner granen igen.
Hon tycker den är väldigt fin och förra året köpte jag, som min mormor och morfar alltid hade, färgade lampor i granen. Alva tycker de är superfina att titta på, honhar även fått en röd kula att leka med och det är skojigt.

När fröken Eldsborg har vaknat och ätit ska vi ta en prommenad ner till ica och hämta ut hennes välkomst paket från Du&Jag. Här kan du se vad hon ska få. http://www.djf.se/valkomst.asp

Har också hunnit med att boka in en tandläkartid. *ryyser* Blev inte uppe i dalarna som jag hade tänkt mig, för de tar inte in nya patienter innan slutet på januari och jag har bitit ur en flisa i en tand (var ett tag sen men jag har inte fått det lagat efter som jag var gravid och det var ju jpbbigt som det var), så jag bokade in en tid här i Kallhäll. Ska dit imorron och jag som verkligen, verkligen hatar att gå till tandläkaren.
Usch fy och blä.
Men håll tummarna för att det är en snäll tandläkare som tar hand om mig ordentligt.
Ska ha maken och dottern med mig som stöd, så de kan höra när jag skriker :S
Fy fy och blä!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0