finns det?

0-4b95c589a1045c36d792a4aae2386fb9.png

jaha, man kan ju fundera på om det finns hondukar också..
Hittade denna "skylt" i fredags, den sitter uppe vid babysimmet.
I fredags var våran älskling jättetrött och sov i princip hela dagen. Vaknade bara för att äta, var vaken från det att jag väckte henne kl 15.00 till dess att vi satt i bilen efter simningen vid 17.50. På lördagen var jag och bebis och handlade lite julklappar. Nu är båda morbröderna klara. Vad mormor ska få vet jag redan, nästan färdigt med vad det blir till morfar. Sen fyller ju ena morbror år på söndag så det ska vara en till present dit. Seans och Metallicas är i förvar hos familjen Tomaro, halva vårat förråd är fylld med julklappar.
Men fy tusan vad det var bilar och folk ute igår.. Var till barkarby handelsområde och folk var överallt och körde som idioter. Herregud, man kunde ju tro att de hittat kortet på morgonen. Skulle tippa på att det varit lättare att köra inne i stan i värsta rusningen, där fungerar ju trafikreglerna allafall. Här var det bara om-jag-klämmer-mig-fram-här-för-jag-ska-fram-här-så-blir-det-bra och om-jag-parkerar-här-mitt-i-vägen-för-det-blir-närmast-för-mig-och-här-är-jag-som-mest-ivägen-för-alla-andra-så-är-jag-nöjd som gällde. Tog ca tio minuter att ta sig ut från parkeringen.. Att det sen blev stopp i korsningarna för att folk stod till höger och vänster och sen tutade ilsket för att det var så trångt och stopp att ingen kom fram, verkade ingen bry sig om. Så ska det vara när det är julstress verkade vara allas måtton.
Jaja, fick tag på några klappar och så en matta till Alvas rum. Kollade inte så noga och den var ganska liten men å andra sidan har vi inte fått in allt som vi vill ha in där än, som garderoben, bokhyllan och vad det nu är mer, så den kanske blir ganska så lagom till slut.
Idag tog vi en prommis till Ica för att köpa lussebullar (jag handlar inte på konsum i kallhäll längre, otrevligare personal får man leta efter) men det fanns bara en stor bullkrans. Saffransbulle iallafall :D Trist att den var så stoor, för då får man äta mer :P *mouhahaha* Fast det var ingen traditionell lussebulle, för denna var med nån sorts mandelmassa i. Supergod var den iallafall. Så åt vi pepparkaksglassen från gb. Alva tyckte den var superdupergod och kastade sig handlöst efter den. En annan sak som hon fått in sitt sikte på är pink laddy-äpplena, som även är mammas och pappas favorit. När hon ser att nån av oss äter det sträcker hon sig efter det, kastar sig efter det eller gör sig hör ända tills hon får smaka.
Banan är ingen överdriven hit men det slinker ner om man är hungrig.
Nåt annat som vi snappat upp på "semestern" hemma hos familjen Tomaro, är en favoritfilm. Så fort hon hör sången blir hon jätteglad. "Dora, Dora, Dora - utforskaren!" Idag på förmiddagen tittade jag och Alva på Kung Fu Panda (jag är fortfarande irriterad på att de inte visar engelska versionen mer) men Alva tyckte den var jättespännande och kunde inte sova förräns sluttexten rullade förbi.

Imorron är det ÄNTLIGEN måndag!! Jippie!
På torsdag är det luciamys på ÖF, ska bli skoj. Vi ska dit hela familjen och jag har köpt en tomteklänning till Alva som hon ska ha på sig. Kommer bilder på det efter torsdag.
Sen tisdagen efter så är det grötlunch på ÖF som jag också anmält mig och bebis till. Måndagen efter så "flyttar" vi hem till mormor och morfar. Sen är det ju jul :D
Skoj skoj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0