Skulle valt en annan dag..

(hmms hade skrivit en hel massa här men av nån dum anledning lyckades jag pilla bort det. skriver en kortfattad version istället.)
Tack Angelica för kommentaren!
Jag vet att det inte är jättelångt, fast hem till mina föräldrar tar det 2½ timme och när man har en bebis som har tröttnat på att åka bil, så hon skriker efter tio minuter då är det en låång resa.
Men det blir nog bättre när vi bytt stol, om inte annat så har jag köpt ett babygym/babymobil som man sätter runt nackstödet bak, så nu har hon något att roa sig med.

Hur som, ska testa gymmet/mobilen imorron när vi åker till morbror Pontus. Vi ska hjälpa honom att köpa flyttkartonger. Men Alva kommer nog att bli lycklig för den iallafall, det lilla hon har sett av den idag så har hon varit stormförtjust.

Förövrigt har jag varit ute och handlat julklappar idag. Korkat val av dag och plats, då jag tror att halva stockholms befolkning befann sig på parkeringen utanför toys 'r us. Jag trodde att jag var smart som var ute tidigt på dan, men det kryllade av föräldrar samt mor- och farföräldrar i butiken och nästan inga barn.
Jag frågade en mycket "trevlig och begåvad" ung dam efter en mobil/gym till bilen (hon såg ut att höra hemma på nån annan planet) och hon sa jag kunde väl ta en vanlig leksak?
Jag sa att nej, det finns speciella som man kan fästa runt nackstödet i bilen. Då visade hon mig på sängmobiler och babygym som man har på golvet och sa att jag kunde väl köpa nåt av det och använda min fantasi lite.
Jo, men tack då!
Tog de saker jag skulle ha och gick. (hade lust att inte handla hos dem men orkade inte ut och leta i andra butiker)

Hur som, hittade iallafall vad jag sökte, på tacka vet jag BP.

Vad har jag nu kvar att hanldla?
Födelsedagspresent till Markus, födelsedagspresent till Henning, lösa ut morfar (min pappa) julklapp och en liten liten sak till maken, eftersom vi ska köpa täcken och kuddar sen..
Sen e jag klar!
Men jag vet vad jag ska köpa till alla utom den lilla lilla saken till P, men det kommer.

Idag har Alva övat att krypa.. Hon tar sig fram långsamt långsamt, men det går. Bakåt är också nåt som går när damen vill.
Fall jag glömt att uppdatera om det så rullar hon ju runt från mage till rygg och rygg till mage, det var längesen hon kom på det. Från mage till rygg dan innan hon blev 3 mån och rygg till mage, minns jag inte, sitta kunde hon nog dan innan hon blev fem månader. Hej och mamma kan hon säga. Hej säger hon allt som oftast, mamma ibland, när hon själv vill, vi har en bestämd liten dam. Pappa har hänt 2 gånger och sen nåt som låter som ojdå.
Hon kan ju också stå och hålla sig i saker.. Allt fungerar så länge hon själv vill och när det inte finns nåt annat som är mer intressant. Det kan vara allt från hennes egna fötter till nåt som ligger på golvet som hon BARA måste böja sig ner och ta upp.

Här kommer en lite mörk film av hennes krypförsök.

Det är faktiskt jobbigt att öva!

här leker hon på golvet, lite ljusare, men som sagt, har ju bara mobilen att filma med. Så ni får ta det med en nypa salt. Sen kanske jag ska vara bättre på att slå på taklampan när jag filmar men det e en annan historia.
Okej, jag vet. Jag bjuder på stavfelen!

XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0