Vaccination

Igår var det bvc som gällde igen. Pappa fick följa med den här gången, mamma och sprutor är ju ingen höjdare.
Vägning och mätning stod också på schemat. Växt en hel centimeter hade jag gjort sen sist (två veckor sen), så det är inte så konstigt att stl 56 börjar bli för litet men 62 är lite för stort. Men jag låg perfekt till för min ålder.

Sen fick jag sitta i pappas knä och så stack tanten mig TVÅ gånger!! usch vad ledsen jag blev, men mamma visste hur hon skulle trösta mig och jag fick mat. Jag blev väldigt trött och slö efteråt. Sov kortare stunder och sen har jag mest legat vaken och tittat. Är mitt glada busiga jag men orkar inte så mycket och blir lite ledsen emellanåt.. Sover vill jag göra, eller åtminstone halvsova så jag kan titta på mamma under tiden och gärna hålla hennes hand. Det får man faktiskt när man är så här liten och har massa ont.
Ny leksak fick jag av mamma igår. En fjäril med fina färger som jag älskar att titta på, orkar ju inte så mycket mer just nu. Sen fick jag en till kanin, eftersom det är min favorit och den inte går att tvätta vill mamma och pappa jag ska ha två, samma sak så det inte blir panik om de skulle glömma en när vi tex är hos mormor och morfar och hälsar på.

Nä, nu ska jag mysa med mamma.
Ha det bra.


XoXo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0