Till mina trogna fans!

För att vara lite snäll mot alla mina trogna 7 fans ska jag försöka uppdatera lite oftare i fortsättningen.
Iofs så är väl mamma en läsare och pappa en så alla andra övriga 5, jag ska försöka. Men när man har så mycket att göra hela dagarna som jag har så är det lätt att tiden springer iväg.

På måndagen var vi till vårdcentralen med mamma. Det gick bara bra, blir remiss till en plastikkirurg. Nej, hon ska inte göra drastiska förändringar, bara ta bort ett födelsemärke från naveln.

I tisdags var det vägning och mätning för min del. Jag har blivit 59 cm lång, så på mina 11 veckor hade jag alltså växt 12 cm. Mamma var inte långt borta när hon gissade häromdagen.

I torsdags var vi hemma hos min kompis Hugo och hälsade på. Han är en riktig sötnos. Var superskoj att äntligen få träffa buspojken. Med på fikat var också Jolin och hennes mamma.
Vi kommer ha riktigt mycket skoj tillsammans här framöver
Ifredags tog jag och mamma en prommenad hem till sötNova-bus. Tycker hon är riktigt ouppfostrad och ligger och sover när hon får främmande! Men det ska jag komma ihåg, får köra samma stil när hon kommer hit nästa gång
Våra tokiga mammor tyckte det var dags att testa bussåkandet med vagnarna så vi tog en vända till Jakobsberg. Gick ju hur fint som helst. Det ser ni ju på korten här under.

Beställde tårtan till dopet i början av veckan, så nu har vi nog koll på det mesta. Ifall det inte blir fler som kommer på att de ska komma.. sista svarsdatumet var ju trots allt förra lördagen.
Mamma bakade bullar i flera timmar igår, hoppas bara de är ätbara.

Nu är jag 12 veckor, tiden bara rusar iväg! Det är som de säger.. det är en tillväxtperiod nu så jag äter lite extra och har vid två tillfällen lagt till mig med ett nattmål, nåt jag inte gjort på flera veckor.
Mamma började med läggrutin på mig i lördags och det har gått superbra hittils. Är ju bara två nätter men det har gått super.

På lördag är dopdagen så det är inte långt kvar. Helen, Elias och Nova åker med oss upp och ska sov med oss hos mormor och morfar. Så det blir en helkväll (jag menar ju helhelg men det läter mycket konstigare så jag säger helkväll) med dem i Borlänge. Ska visst vara nåt galej i centrum på lördagskvällen. Så vi kommer nog ta en tur ner dit. Jag lär ju visa Nova stan och hur man roar sig som Dalmas.

Så till mina trogna fans, skulle vara skoj att veta vad ni tycker om bloggen så här långt.
Är det för mycket svammel? För lite/för mycket bilder? För korta inlägg eller förlånga? Eller är de kasnke alldelens lagoma? Vill ni har mer av nåt? Vad vill ni veta? Vore skoj med en kommentar..

Här kommer en text av mig själv i egen hög person: kkkkkkkkkkzkkkkkkxkk,öä------------lkkkkkkkkkk,mkkkkkkzmZzk,,,,,,,,,,,,,,,aaaaaaaaaaaa,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Så därja. Ni får själva googla översättningen.
 

XoXo

Kommentarer
Postat av: Morfar

Inte är det för mycket svammel inte... Och bilderna är ju kanon. Ni är välkommna upp hit i helgen. Ert rum är nystädat nu så det är bara att komma :)

2009-08-17 @ 21:29:26
Postat av: Maria

Jag gillar och följa dig Alva och se hur dina dagar ser ut och vad du gillar för bus. Jag har ju inte kunnat få tillfälle och träffa dig och din mamma än. Så jag hoppas vi ses snart. Jag sänder dig mina lyckoönskningar till på lördag. Hoppas att du får en fin dag. Hälsa din kära mamma och ge henne en kram.

2009-08-20 @ 07:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0